We used to be good.We are better and we go ahead for...Excellence!

23/06/2014 23:50

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

 

Η φετινή χρονιά είναι αφιερωμένη στα 10 χρόνια γόνιμης λειτουργίας  του σχολείου μας που στέφθηκαν  από πολλές επιτυχίες.Αυτό οφείλεται σε τρεις κυρίως παράγοντες:

 Ας  αρχίσουμε από τις δασκάλες του σχο­λείου μας.Θέλουμε να τις ευχαριστήσουμε θερμά για τις άοκνες προσπά­θειες, το θερμό ζήλο και την παραδειγματική ευσυνειδησία, με την οποία επιτέλεσαν το παιδαγωγικό και διδακτικό έρ­γο τους.

Δίπλα τους σταθήκατε, άξιοι συμπαραστάτες και βοηθοί εσείς οι γονείς όταν χρειάστηκε. Η κατανόηση σας θα μας μείνει αξέ­χαστη και η καλοπροαίρετη συμπαράσταση σας αποδείχτηκε καταλυτική σε κάθε περίπτωση. Για το λόγο αυτό δεχτείτε παρακαλώ τα θερμά συγχαρητήρια και άπειρες ευχαριστίες των δασκάλων και εμάς προσωπικά. Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική.

Σε σας, αγαπητοί μαθητές, που αποτελεί­τε την ελπίδα του μέλλοντος,  απευθύνουμε  από βάθους καρδιάς ένα μεγάλο «εύγε» για την επιμέλεια, τη φρο­ντίδα, τη φιλομάθεια και την καλή αγωγή που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια.

 Έχουμε απόλυτη εμπι­στοσύνη σε σας και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρετε μια χαρά.Εμείς θα είμαστε εδώ και θα σας περιμένουμε με ανοιχτή την αγκαλιά μας όπως πάντα.

 Το σχολείο μας μεριμνούμε να είναι μια  κυψέλη  γνώσης και αναζητούμε επίμονα τον κα­ταλληλότερο τρόπο, με τον οποίο θα εμπεδώσουμε συνήθειες δημιουργικές , ώστε να συμβάλλουμε σε προσωπικότητες δυναμικές και αυτόνομες.

 Τώρα ανοίγε­ται μπροστά σας  ο δρόμος των διακοπών. Χαρεί­τε με την ψυχή σας τις ομορφιές της ωραίας εποχής. Παίξ­τε, γελάστε, τραγουδήστε.

Βιβλίο, αν θέλετε, παίρνετε μαζί σας. Εσείς ξέρετε μόνοι σας πότε θα το ανοίξετε.

"Πότε πέρασαν δέκα χρόνια; Πότε εκείνα τα πρωτάκια μεγάλωσαν και άφησαν το σχολείο μας με ένα Lower  ή Proficiency στο χέρι; Σας θυμόμαστε έναν έναν Φρόσω,Χριστίνα,Γεωργία, Κέλλυ ,Δέσποινα,Χριστίνα, Μαρία,Φωτεινή,Κασσιανή,Κωνσταντίνε,Παντελή , Αντώνη,Σπύρο,Μάριε,Βαγγέλη,Χρήστο,Κώστα,Πύρο,Ντάνιελ.Σωστά παλικαράκια κι όμορφες δεσποινίδες τώρα που μόλις τελειώσατε τις Πανελλήνιες εξετάσεις σας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και πάντα να μαθαίνουμε τα καλά σας νέα!