Let's Be"the Present"this year! Ας γίνουμε το ΔΩΡΟ αυτή τη χρονιά!

13/12/2020 16:32

Αγαπημένα μας παιδιά ,αγαπητοί γονείς ,

Σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτική  μας δραστηριότητα σε συνεργασία με το  Students Rebuild και το Bezos Family Foundation.

Μαζί με τα παιδιά και κατά την διάρκεια των on line μαθημάτων μας, θα σκεφτούμε ο καθένας έναν "ήρωα " της δικής μας ζωής και καθημερινότητας που μας βοηθά να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας ή μας δίνει χαρά και έμπνευση .Ο παππούς, ο φίλος, οι γονείς, ένας καλός γείτονας , ο δάσκαλος, η κυρία στο βιβλιοπωλείο, ένας αγαπημένος τραγουδιστής ή αθλητής κ.α. Στην συνέχεια θα γράψουμε λίγα λόγια για αυτόν / ην και θα φτιάξουμε μια ζωγραφιά ή χειροτεχνία για να τον/την τιμήσουμε. Τέλος θα φωτογραφίσουμε το έργο μας και θα στείλουμε την φωτογραφία στο μέιλ του σχολείου.

Οι φωτογραφίες θα σταλούν από εμάς στο Students Rebuild .Το Bezos Family Foundation για κάθε έργο μας θα καταβάλει δωρεά 5 δολαρίων για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ας το κάνουμε λοιπόν παιδιά!
Merry Christmas and 
Happy New Year
 

 

*Το 2016 το σχολείο μας πήρε μέρος στο  'Healing Classrooms-Pinwheel project' του Students Rebuild. Φτιάξαμε ανεμόμυλους. Μικροί ,μεγάλοι και ενήλικες μαθητές μας συγκίνησαν με τα μηνύματά τους για την ΕΙΡΗΝΗ,την ΕΛΠΙΔΑ και την ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ PEACE,HOPE,INTERNATIONAL UNDERSTANDING.